2024 03 28 doelgroepfotografie Notaris 1

Duurzame Overdracht - Uw Bedrijf in Goede Handen

Elke dag opnieuw bouwt u met passie aan uw onderneming. Maar een duurzame onderneming uitbouwen is soms ook durven nadenken over het bedrijf zonder u. Dit zowel in het belang van uw bedrijf, uw familie en medewerkers.  

Elke sessie gaat door op een unieke locatie die een duidelijke link heeft met de spreker van de avond. U krijgt ongetwijfeld waardevolle inzichten van experten in een inspirerend kader. We voorzien uiteraard ook tijd om de locatie zelf te bezoeken.  

Wat mag u verwachten?  
Dominic Dhaene, expert bij Bank Van Breda Advisory, deelt zijn unieke inzichten die hij als expert de voorbije jaren verzameld heeft tijdens overdracht -en opvolgingstrajecten van heel wat klanten. Dit doet hij aan de hand van vier kernvragen:

  • Hoe bereid ik me voor op de overdracht/verkoop van mijn bedrijf?  
  • Wat zijn de mogelijkheden van volledige of gedeeltelijk verkoop?  
  • Hoe zorg ik voor de continuïteit binnen mijn bedrijf tijdens en na het overname traject?  
  • Hoe zorg ik voor financiële gemoedsrust in aanloop naar de overdracht/verkoop van mijn bedrijf?  

U kan kiezen tussen 3 verschillende locaties met 3 centrale gasten. Na de uiteenzetting van Dominic Dhaene gaan we in gesprek met de centrale gast. 

  • Maandag 4 november: Havenhuis in Antwerpen (VOLZET)
    ‘De rol van professionele investeerders’’

    Centrale gast: Jan Suykens (ex CEO Ackermans & van Haren, Voorzitter rvb GUBERNA)  

  • Donderdag 7 november: Bio racer in Tessenderlo 
    ‘Best practices bij het overlaten van uw bedrijf’  
    Centrale gasten: Danny Segers (CEO Bioracer) & Raymond Vanstraelen (oprichter Bioracer)

  • Woensdag 13 november: Renson Noa Outdoor in Kruishoutem 
    ‘Overdracht binnen een familiebedrijf’  
    Centrale gast: Paul Renson (CEO en eigenaar Renson) 

Programma:  
18.30 uur:    Ontvangst met welkomstdrink  
19.00 uur:    Mogelijkheid tot bezoek van de locatie 
19.30 uur:    Presentatie expert en gesprek met centrale gast 
21.00 uur:    Napraten met een hapje en drankje  

Inschrijven