Zin in een (eerste) gesprek?

Bent u benieuwd naar de fiscale mogelijkheden binnen uw portefeuille? Maak dan een afspraak. Wie weet zien we elkaar binnenkort!

Kies Bank Van Breda ook voor uw fiscaalvriendelijke spaarformules

1. U bespaart tijd

  • U hoeft zich niet te verplaatsen, maar maakt contact met onze Optimalisten Fiscale Beleggingen via een videocall.
  • Onze optimalisten Fiscale Beleggingen zijn experts in hun vak en begeleiden u via gerichte vragen en directe informatie naar uw gewenste en meest optimale oplossing.
  • U bepaalt zelf wanneer u een afspraak inplant via onze eenvoudige afsprakentool.

2. U rendabiliseert

  • Indien nog geen fiscale beleggingen heeft lopen, bekijkt onze Optimalist Fiscale Beleggingen de verschillende mogelijkheden tot onmiddellijk rendement.
  • Indien u reeds fiscale beleggingen in uw portefeuille heeft, stelt onze Optimalist Fiscale Beleggingen een optimalisatie voor op basis van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
  • Indien in de eindfase van een fiscale belegging, bekijkt onze Optimalist Fiscale Beleggingen de mogelijkheden op basis van uw nieuwe situatie.

U kan rekenen op een partner

  • Bank Van Breda staat garant voor een persoonlijke begeleiding, dit is met het team van Optimalisten Fiscale Beleggingen niet anders.
  • Onze Optimalisten Fiscale Beleggingen volgen de actualiteit op de voet en staan u bij in geval van wijzigingen.
  • U krijgt extra updates en duiding over uw fiscale beleggingen via onze kanalen (VanBredaOnline).

Samengevat ben ik zeer tevreden over de aanpak van Bank Van Breda. Ik heb hen zelfs aanbevolen aan andere accountants en ook aan mijn cliënten.

Alicia Devaux
ITAA / IPCF erkend fiscaal accountant

Wat mag u verwachten van een (eerste) gesprek met een Optimalist Fiscale Beleggingen?

We willen u in eerste instantie beter leren kennen. Wie bent u? Wat houdt u bezig? Met welke vragen zit u? Om daarna ook onszelf iets grondiger voor te stellen en uit te leggen wat wij als Optimalist Fiscale Beleggingen voor u kunnen betekenen.

De 5 beloftes van onze Optimalisten Fiscale Beleggingen

Uw tijd is kostbaar en als ondernemer of vrije beroeper wilt u zich 100% focussen op uw zaak. Efficiëntie, expertise en directe informatie staan centraal in onze aanpak. Dit alles in de sfeer van vertrouwen die u gewoon bent van Bank Van Breda.

Contact