Ontvangt u graag meer informatie?

Download hier de volledige productfiche. 

Voor wie?

Voor zelfstandigen met een vennootschap

Voordeel?

De spaarformule waarbij uw vennootschap de premies betaald. De stortingen zijn volledig aftrekbaar waardoor de vennootschapsbelasting daalt. Bovendien transfereert u op de meest fiscaalgunstige manier gelden naar uw privé.

Wat?

Op elke storting is een gewaarborgd rendement van toepassing tot op de vervaldag. Dit gewaarborgd rendement evolueert met de marktevolutie zodat dit kan verschillen van storting tot storting. Bij gunstige marktomstandigheden wordt dit aangevuld met een winstdeelname.

U kan ook kiezen voor een beleggingsfonds waarbij het rendement afhankelijk is van de beursevolutie. Op lange termijn is er een hoger rendementsperspectief, tussentijds kan de waarde sterk schommelen. Dit is dus niet zonder risico.

Waarom een Optimalist Fiscale Beleggingen inschakelen?

De maximaal te storten premie is afhankelijk van uw inkomen en de reserves die u opbouwt via andere fiscaalvriendelijke spaarformules. Een correcte berekening garandeert uw fiscale aftrek. Wat u teveel stort is niet aftrekbaar maar wordt op het einde van de rit wel belast.

U mag een inhaalbeweging doen voor de voorbije 10 jaren en kan zo de winst voor belastingen sturen. Loonsverhogingen hebben dus niet alleen een impact of uw jaarlijkse storting maar zorgen ook voor een extra inhaalbeweging.

Een koppeling van uw verzekering gewaarborgd inkomen kan u tot 30% besparing opleveren.

Plan uw afspraak

Bent u benieuwd naar de fiscale mogelijkheden van IPT binnen uw portefeuille? Maak dan een afspraak met een Optimalist Fiscale Beleggingen. Tot binnenkort. 

Contact